Lemon Sponge Cake I

Lemon Sponge Cake I
Lemon Sponge Cake I might be just the dessert you are searching for. This recipe makes 8 servings with 185 calories, 4g of protein, and 2g of fat each. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 1 hour and 30 minutes. If you have sugar, cake flour, lemon juice, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Sift together flour, salt, and baking powder.
Zutaten, die Sie benötigen
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
(entweder Oder Regulär)(entweder Oder Regulär)
2
In a large bowl, beat eggs until fluffy and lemon coloured. Gradually beat in sugar. Stir in lemon juice and flavoring.
Zutaten, die Sie benötigen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Orangenscheiben, Halbiert, Zum GarnierenOrangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Wie M&MsWie M&Ms
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Add sifted flour mixture gradually while beating; beat only enough to blend.
Zutaten, die Sie benötigen
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
4
Add hot milk quickly 1 tablespoon at a time, beating until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
5
Pour into ungreased pan at once.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
6
Bake 350 degrees F (175 degrees C) for 45 to 55 minutes, or until golden brown and firm to touch. Invert, and cool in pan. Then loosen sides, and turn out on cake rack to cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 30 m.
Portion8
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
Magazin