Lemon Sponge Cake I

Lemon Sponge Cake I
Lemon Sponge Cake I might be just the dessert you are searching for. This recipe makes 8 servings with 185 calories, 4g of protein, and 2g of fat each. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 1 hour and 30 minutes. If you have sugar, cake flour, lemon juice, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Sift together flour, salt, and baking powder.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
2
In a large bowl, beat eggs until fluffy and lemon coloured. Gradually beat in sugar. Stir in lemon juice and flavoring.
Zutaten, die Sie benötigen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Orangenscheiben, Halbiert, Zum GarnierenOrangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach PackungsanweisungWie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
3
Add sifted flour mixture gradually while beating; beat only enough to blend.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
4
Add hot milk quickly 1 tablespoon at a time, beating until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
5
Pour into ungreased pan at once.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
6
Bake 350 degrees F (175 degrees C) for 45 to 55 minutes, or until golden brown and firm to touch. Invert, and cool in pan. Then loosen sides, and turn out on cake rack to cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 30 m.
Portion8
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
Magazin