Ratatouille Tatin Tartlets — Tartelettes Tatin à la ratatouille
Ratatouille Tatin Tartlets — Tartelettes Tatin à la ratatouille might be just the hor d'oeuvre you are searching for. This recipe serves 75. One serving contains 207 calories, 8g of protein, and 3g of fat. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. A mixture of cover, wash the eggplants and cut them in cubes. place them in a sieve and sparkle, heat olive oil in your preferred simmered-food pot . when, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful.
Anweisungen
1
Wash the eggplants and cut them in small cubes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tüte Frischer Spinat
2
Place them in a sieve and sparkle with salt. Set aside for 30 mns (by doing this, the eggplants are more tender when cooked).Wash the zucchinis and peppers and cut in small cubes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tüte Frischer Spinat
Bis 3 Mittelgroße Zucchini, Grob Gerieben (ca
1 Kopf Roter Blattsalat, In 5 Cm Große Stücke Geschnitten
(große Röhre)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
3
Heat 1 tbsp olive oil in your preferred simmered-food pot (I used Le Creuset). When hot, add the chopped yellow onion and chopped garlic and cook on medium heat until the vegetables are softer.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Zwiebel
1 1/2 Tassen Knoblauchzehen, Reserviert Aus Knoblauchöl
1 Bund Frischer Spinat (ca. 3 Tassen)
Bund Frischer Spinat (ca.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel Olivenöl, Plus 2 Esslöffel Olivenöl (beste Qualität) Zum Beträufeln
4
Add the coriander powder and continue to cook until the fragrance of the coriander can be smelled. Then add the zucchinis and stir. Cook for a few mns until softer, then remove from pot.
Zutaten, die Sie benötigen
2 (14-Unzen-Dosen) Natriumarme Hühnerbrühe
Bis 3 Mittelgroße Zucchini, Grob Gerieben (ca
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel Olivenöl, Plus 2 Esslöffel Olivenöl (beste Qualität) Zum Beträufeln
5
Heat another tbsp of olive oil in the pot and cook the peppers. When softer, remove.Do the same thing with the eggplants, then add the reserved zucchinis and peppers with the thyme and cook for about 10 mns.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tüte Frischer Spinat
1 Bund Frischer Spinat (ca. 3 Tassen)
Bis 3 Mittelgroße Zucchini, Grob Gerieben (ca
1 Kopf Roter Blattsalat, In 5 Cm Große Stücke Geschnitten
2 Tassen Knoblauchzehen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel Olivenöl, Plus 2 Esslöffel Olivenöl (beste Qualität) Zum Beträufeln
6
Add the washed cherry tomatoes left intact. Cook for 5 mns. In total, the cooking time varies from 30 to 40 mns (remember the vegetables will still cook in the oven).
Zutaten, die Sie benötigen
Grüne Zebratomate, In Dünne Scheiben Geschnitten
1 1/2 Tassen Knoblauchzehen, Reserviert Aus Knoblauchöl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
7
Add then the chopped coriander, basil and parsley and the balsamic vinegar and stir. Your vegetables should soft. If hard still, prolong the cooking time.Preheat your oven at 400 F (200 C).Grate the cheese thinly.Grease 6 individual ceramic oven molds (you can choose to make a large tart as well).In each mold, place the vegetables all the way to the edge (make sure you do not add the juice from the ratatouille as the vegetables will give out more juice while cooking in the oven).Cover with grated cheese.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Aubergine, Geschält Und In 1/2-Zoll-Runden Geschnitten (Sie Benötigen Mindestens 8 Runden)
1 1/2 Tassen Knoblauchzehen, Reserviert Aus Knoblauchöl
2 (14-Unzen-Dosen) Natriumarme Hühnerbrühe
Hühnerbrühe Oder Gemüsebrühe (oder Mehr Nach Bedarf)
Cranberrysauce Zum Servieren
1 Rote Zwiebel, Kleine Würfel
Hochwertiger Tequila (empfohlen: 100 Prozent Agave)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
8
Roll the dough (medium thickness) and cut 6 dough circles larger than the molds.Cover the vegetables with a dough circle and with the help of a knife blade, tuck the border of the dough inside.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/2 Tassen Knoblauchzehen, Reserviert Aus Knoblauchöl
Vanilleschote, Längs Aufgeschnitten (oder 1 1/2 Teelöffel Vanilleextrakt)
Weiße Perlendragees
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
9
Place the tartlets in the oven and cook for about 25 mns (for the tartlets) or until the dough has a nice golden colour (you need more time for a large tart).
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleschote, Längs Aufgeschnitten (oder 1 1/2 Teelöffel Vanilleextrakt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
10
Let cool for a few mns before running a sharp knife blade around the mold, to help unmold the tarts.Take a serving plate and place a tartlet on each plate.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
French can be paired with Bordeaux, Champagne, and White Burgundy. French wine is just as diverse as French food, but you rarely go wrong with champagne. If your meal calls for a white wine, you might also try a white burgundy. For a red, try a red bordeaux blend. The Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux with a 4.5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 22 dollars per bottle.