Strawberry Zinfandel Trifle

Strawberry Zinfandel Trifle
Strawberry Zinfandel Trifle is a gluten free dessert. One portion of this dish contains approximately 4g of protein, 16g of fat, and a total of 365 calories. This recipe serves 12. This recipe covers 13% of your daily requirements of vitamins and minerals. It is perfect for Mother's Day. This recipe is typical of Scottish cuisine. Head to the store and pick up vanilla, strawberries, a few strawberries, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
In a 3- to 4-quart pan over high heat, bring wine and 1/3 cup sugar to a boil. Boil until reduced to 1 cup, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
(Hühnerbrühe Oder Gemüsebrühe Können Ersetzt Werden)(Hühnerbrühe Oder Gemüsebrühe Können Ersetzt Werden)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)
2
Remove from heat and stir in vanilla and sliced strawberries.
Zutaten, die Sie benötigen
Aufgeschlagener Belag Und Geschnittene Frische Erdbeeren, OptionalAufgeschlagener Belag Und Geschnittene Frische Erdbeeren, Optional
ZitrushonigZitrushonig
3
Let cool about 1 hour, stirring occasionally.
4
Cut cake into 1/2-inch-thick slices, then into 1 1/2- by 2-inch pieces.
5
In a bowl, with a mixer on high, beat cream and remaining sugar until soft peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
6
Arrange a third of the cake in the bottom of a 2 1/2- to 3-quart straight-sided glass dish. Spoon a third of the sliced berries and wine over the top.
Zutaten, die Sie benötigen
Rotbeschichtete Kleine TörtchenRotbeschichtete Kleine Törtchen
(Hühnerbrühe Oder Gemüsebrühe Können Ersetzt Werden)(Hühnerbrühe Oder Gemüsebrühe Können Ersetzt Werden)
7
Spread about a third of the whipped cream over berries. Repeat layers twice, ending with cream.
Zutaten, die Sie benötigen
Gummiartige ZitroneGummiartige Zitrone
Rotbeschichtete Kleine TörtchenRotbeschichtete Kleine Törtchen
Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
8
Cover trifle loosely and chill at least 2 hours or up to 1 day.
9
Garnish with whole berries. Scoop down into layers to serve.
Zutaten, die Sie benötigen
Rotbeschichtete Kleine TörtchenRotbeschichtete Kleine Törtchen
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score7
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