Banana Cupcakes with Cream Cheese Frosting takes around 45 minutes from beginning to end. One portion of this dish contains about 3g of protein, 6g of fat, and a total of 231 calories. This recipe serves 12. It is a good option if you're following a vegetarian diet. This recipe is typical of American cuisine. If you have salt, vanillan extract, butter, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Anweisungen
1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
To prepare cupcakes, place muffin cup liners in 12 muffin cups. Coat each paper liner with cooking spray.
Weigh or lightly spoon flour into a dry measuring cup; level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Bratenfett Vom Truthahn
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
4
Combine flour and next 3 ingredients in a small bowl, stirring with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
5
Combine 1/4 cup granulated sugar and banana in a small bowl; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Zusätzliche Bananenscheiben, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
6
Combine remaining 1/2 cup granulated sugar, butter, and vanilla in a large bowl; beat with a mixer at high speed until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Weiße Zuckerglasur, Optional
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
7
Add eggs, 1 at a time, beating well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
(Keebler)
8
Add banana mixture to sugar mixture, beating well.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Bananenscheiben, Optional
Gelbe Und Grüne Lakritze
9
Add flour mixture and yogurt alternately to sugar mixture, beginning and ending with flour mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Gefrorener Vanille-Torte
Lorann Professional Kitchen®
Gelbe Und Grüne Lakritze
10
Spoon batter evenly into prepared muffin cups.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Manchego-Käse, Ein Paar Handvoll
11
Bake at 350 for 24 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pan 10 minutes on a wire rack, and remove cupcakes from pan. Cool completely on a wire rack.
Zutaten, die Sie benötigen
Schuhschnur Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
12
To prepare frosting, combine cream cheese and vanilla in a large bowl; beat with a mixer at medium speed until smooth. Gradually add powdered sugar, beating just until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Bis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben Geschnitten
Pakete Frischkäse, Zimmertemperatur, Plus 2 (8 Unzen) Pakete Schlagsahne Frischkäse
1 Eistüte Aus Zucker
Weiße Zuckerglasur, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
13
Spread about 1 tablespoon frosting onto each cupcake.