Guinness Gingerbread

Guinness Gingerbread
Guinness Gingerbread requires approximately 55 minutes from start to finish. For 55 cents per serving, you get a dessert that serves 24. One portion of this dish contains about 3g of protein, 4g of fat, and a total of 191 calories. It will be a hit at your st. patrick day event. Head to the store and pick up golden syrup, plus 2 tablespoons brown sugar, ground cinnamon, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Preheat your oven to 325 degrees F. Line your cake pan with aluminium foil and grease it, or grease your foil tray.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Esslöffel Himbeer-, Blaubeer- Oder Erdbeermarmelade4 Esslöffel Himbeer-, Blaubeer- Oder Erdbeermarmelade
Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Put the butter, syrup, dark brown sugar, stout, ginger, cinnamon and ground cloves into a pan and melt gently over a low heat.
Zutaten, die Sie benötigen
(Großbritannien Verwendet Johannisbeeren)(Großbritannien Verwendet Johannisbeeren)
Gemahlene NelkeGemahlene Nelke
Kann Diät-CremesodaKann Diät-Cremesoda
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Dreifarbige KrautsalatmischungDreifarbige Krautsalatmischung
StoutStout
Spritzen Sie VanilleextraktSpritzen Sie Vanilleextrakt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
3
Take off the heat and whisk in the flour and baking soda. You will need to be patient and whisk thoroughly to get rid of any lumps.
Zutaten, die Sie benötigen
Über PuderzuckerÜber Puderzucker
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
4
Whisk the sour cream and eggs together in a measuring jug and then beat into the gingerbread mixture, whisking again to get a smooth batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Butterscotch-Chips Und Halbsüße Schokoladen-ChipsButterscotch-Chips Und Halbsüße Schokoladen-Chips
2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Bratenfett Vom TruthahnBratenfett Vom Truthahn
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
5
Pour this into your cake/foil pan, and bake for about 45 minutes; when it's ready it will be gleamingly risen at the centre, and coming away from the pan at the sides.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
4 Esslöffel Himbeer-, Blaubeer- Oder Erdbeermarmelade4 Esslöffel Himbeer-, Blaubeer- Oder Erdbeermarmelade
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
6
Let the gingerbread cool before cutting into slices or squares.
SchwierigkeitExperte
Fertig in55 m.
Portion24
Gesundheits-Score1
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