Honey Ricotta Cheesecake

Honey Ricotta Cheesecake
Honey Ricotta Cheesecake requires around 1 hour and 50 minutes from start to finish. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains roughly 6g of protein, 17g of fat, and a total of 286 calories. This recipe serves 16. If you have purchased biscotti, orange zest, milk ricotta, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Watch how to make this recipe.
2
Preheat the oven to 350 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
3
Wrap the outside of a 9-inch springform pan with 2 3/4-inch-high sides with 2 layers of heavy-duty foil. Finely grind the biscotti in a food processor.
Zutaten, die Sie benötigen
BiscottiBiscotti
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(wie Marie Biscuits)(wie Marie Biscuits)
Schlagsahne Und Miniatur-Schokoladenküsse, OptionalSchlagsahne Und Miniatur-Schokoladenküsse, Optional
4 Esslöffel Himbeer-, Blaubeer- Oder Erdbeermarmelade4 Esslöffel Himbeer-, Blaubeer- Oder Erdbeermarmelade
4
Add the melted butter and process until the crumbs are moistened. Press the crumb mixture over the bottom (not the sides) of the prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
5
Bake until the crust is golden, about 15 minutes. Cool the crust completely on a cooling rack.
Zutaten, die Sie benötigen
Glas Kernlose HimbeerkonfitüreGlas Kernlose Himbeerkonfitüre
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orangen, In Scheiben Geschnitten Und HalbiertOrangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
6
Blend the ricotta in a clean food processor until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Durch KuchenDurch Kuchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(wie Marie Biscuits)(wie Marie Biscuits)
7
Add the cream cheese and sugar and blend well, stopping the machine occasionally and scraping down the sides of the work bowl. Blend in the honey and orange zest.
Zutaten, die Sie benötigen
Pakete Frischkäse, Zimmertemperatur, Plus 2 (8 Unzen) Pakete Schlagsahne FrischkäsePakete Frischkäse, Zimmertemperatur, Plus 2 (8 Unzen) Pakete Schlagsahne Frischkäse
OrangenschaleOrangenschale
1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
8
Add the eggs and pulse just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
(Keebler)(Keebler)
9
Pour the cheese mixture over the crust in the pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Cranberrysauce Zum ServierenCranberrysauce Zum Servieren
Glas Kernlose HimbeerkonfitüreGlas Kernlose Himbeerkonfitüre
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
10
Place the springform pan in a large roasting pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Miniatur-Schokoladenküsse, OptionalSchlagsahne Und Miniatur-Schokoladenküsse, Optional
Optional Zusätzlich Abgeriebene LimettenschaleOptional Zusätzlich Abgeriebene Limettenschale
11
Pour enough hot water into the roasting pan to come halfway up the sides of the springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm BreitPaccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Miniatur-Schokoladenküsse, OptionalSchlagsahne Und Miniatur-Schokoladenküsse, Optional
Optional Zusätzlich Abgeriebene LimettenschaleOptional Zusätzlich Abgeriebene Limettenschale
12
Bake until the cheesecake is golden and the center of the cake moves slightly when the pan is gently shaken, about 1 hour and 5 minutes (the cake will become firm when it is cold).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
13
Transfer the cake to a rack and cool 1 hour. Refrigerate until the cheesecake is cold, at least 8 hours and up to 2 days.
14
Cut the cake into wedges and serve.
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 50 m.
Portion16
Gesundheits-Score0
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