Pineapple Tarte Tatin

Pineapple Tarte Tatin
You can never have too many dessert recipes, so give Pineapple Tarte Tatin a try. Watching your figure? This vegetarian recipe has 1249 calories, 8g of protein, and 72g of fat per serving. This recipe serves 6. Head to the store and pick up butter, salt, ground cinnamon, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Peel and core pineapples.
Zutaten, die Sie benötigen
(Kubanische Gewürzmischung)(Kubanische Gewürzmischung)
2
Cut into 6 (1 1/2-inch-thick) rings. Set aside.
3
Beat butter and sugars at medium speed with an electric mixer until creamy.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
4
Add rum, cinnamon, and salt; beat well.
Zutaten, die Sie benötigen
Wie Pistazien Oder WalnüsseWie Pistazien Oder Walnüsse
1 Unze Bambussprossen, Geviertelt1 Unze Bambussprossen, Geviertelt
ZitrushonigZitrushonig
5
Divide butter mixture into 6 (6-inch) cast-iron skillets.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
6
Place over medium-high heat until butter melts.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
7
Add 1 slice of pineapple and, if desired, half of a vanilla bean to each skillet. Cook until pineapple caramelizes on bottom; flip and repeat procedure. Keep warm.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Ganze Vanilleschote, Gespalten1 Ganze Vanilleschote, Gespalten
(Kubanische Gewürzmischung)(Kubanische Gewürzmischung)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)
8
Roll out puff pastry to 1/4-inch thickness.
Zutaten, die Sie benötigen
Blätterteig BlätterBlätterteig Blätter
Weiße PerlendrageesWeiße Perlendragees
9
Cut 3 (7 1/2-inch) circles out of each sheet.
10
Place 1 circle over each pineapple slice, and tuck in edges. Repeat procedure with remaining pastry sheet.
Zutaten, die Sie benötigen
(Kubanische Gewürzmischung)(Kubanische Gewürzmischung)
11
Bake at 400 for 20 minutes or until golden brown.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl
12
Remove from oven, and let stand 5 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl
13
Place plate upside down over top of pan, and carefully invert tart onto plate. Repeat process with remaining skillets. Top each with a scoop of vanilla ice cream, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Halbsüße Miniaturschokoladenstückchen, Geteilt2 Tassen Halbsüße Miniaturschokoladenstückchen, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)
14
Serve immediately.
15
Note: If substituting 1 (12-inch) skillet, use only 4 pineapple slices, 3/4 cup butter, and half amounts of the remaining ingredients. Use 1 pastry sheet to cover all slices. After baking, invert tart onto platter.
Zutaten, die Sie benötigen
Ananas RingeAnanas Ringe
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)
16
Cut in wedges.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion6
Gesundheits-Score10
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