Candied Apple Pie Cheesecake might be just the American recipe you are searching for. One serving contains 4286 calories, 57g of protein, and 294g of fat. This recipe serves 1. This recipe covers 56% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes about 5 hours. Head to the store and pick up planters walnut pieces, toffee bits, sugar, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Mix crumbs, butter and 2 Tbsp. sugar; press onto bottom and up side of 9-inch pie plate.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Gelbe Und Grüne Lakritze
3
Beat cream cheese, 1/2 cup sugar and vanilla with mixer until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Pakete Frischkäse, Zimmertemperatur, Plus 2 (8 Unzen) Pakete Schlagsahne Frischkäse
Zitrushonig
Gelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
4
Add sour cream; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Butterscotch-Chips Und Halbsüße Schokoladen-Chips
5
Add eggs, 1 at a time, beating just until blended after each. Stir in 1/2 each pie filling, nuts and toffee.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Minze, Optional
Toffee
2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
Grüne Oliven Mit Pimientos, Etwa 16 Große Oliven
6
Pour into crust.
Zutaten, die Sie benötigen
Glas Kernlose Himbeerkonfitüre
7
Bake 35 min. or until center is almost set. Cool. Refrigerate 4 hours. Top with remaining pie filling, nuts and toffee before serving.