For 87 cents per serving, this recipe covers 21% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 629 calories, 11g of protein, and 10g of fat. This recipe serves 6. It is a good option if you're following a dairy free and vegetarian diet. A mixture of eggs, coarsely carrots, cinnamon, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful. Easter will be even more special with this recipe. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177°. In a mixer, beat your eggs.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Add the oil, sugar and vanilla; continue beating the mixture until thick and slightly foamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitrushonig
Gelbe Und Grüne Lakritze
4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
3
In a separate bowl, combine the flour, baking soda, salt, baking powder, cinnamon, and nutmeg. A third at a time, add the dry ingredients into wet and gently stir (by hand) after each addition. Gently fold in the carrots, pineapple, almonds and shredded coconut.
Zutaten, die Sie benötigen
Geschredderte Kokosnuss
Über Puderzucker
(Kubanische Gewürzmischung)
Kann Diät-Cremesoda
( 23)
1/2 Bis 1 Ananas (je Nach Größe), Geschält Und In 1/2-Zoll-Stücke Geschnitten, Abspülen Und Schöne Blätter Zum Garnieren Aufbewahren
1 Mittelgroße Gelbe Zwiebel, Grob In Gleichmäßige Stücke Geschnitten
Lorann Professional Kitchen®
1 Unze Bambussprossen, Geviertelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
4
You could divide the batter equally between two greased and flour-dusted 59 inch loaf pans, or you could do what I did, which was to add all the batter to one loaf pan. If you do the former, bake for 1 hour; if you do the latter, bake for about 1 hour and 15 minutes, or until a wooden pick inserted in to the center comes out clean. Cool the bread in the pan for 10 minutes. Turn out onto a wire rack to cool thoroughly.
Zutaten, die Sie benötigen
Aufgetautes Limonadenkonzentrat, Geteilt
Lorann Professional Kitchen®
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoriegel Aus Milchschokolade, Geraspelt
Orangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
5
Meanwhile, in a medium bowl, add the butter, sugar, cream cheese, milk and vanilla. Beat until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Pakete Frischkäse, Zimmertemperatur, Plus 2 (8 Unzen) Pakete Schlagsahne Frischkäse
Zitrushonig
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Gelbe Und Grüne Lakritze
2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
6
Pour the glaze over the carrot cake bread and serve.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Bis 1 Ananas (je Nach Größe), Geschält Und In 1/2-Zoll-Stücke Geschnitten, Abspülen Und Schöne Blätter Zum Garnieren Aufbewahren
Aufgetautes Limonadenkonzentrat, Geteilt
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
7
Place in an airtight ziploc bag to keep moist for up to 3 days.Adapted from Simply Recipes