Decadent Double-Chocolate Bundt Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 16. One serving contains 351 calories, 6g of protein, and 11g of fat. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. Head to the store and pick up vanillan extract, eggs, granulated sugar, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
To prepare glaze, combine first 4 ingredients in a small saucepan. Bring to a boil over medium-high heat, stirring constantly. Cool completely.
Zutaten, die Sie benötigen
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
2
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
3
To prepare cake, drizzle oil into a 12-cup Bundt pan; coat pan thoroughly with a pastry brush.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gebäck Pinsel
Kugelhopf Pfanne
4
Sprinkle with 2 tablespoons flour, shaking out excess. Coat prepared pan with cooking spray.
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
5
Place 1 1/2 cups granulated sugar and 6 tablespoons butter in a large bowl; beat with a mixer at medium speed until well blended (about 5 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
6
Add eggs and egg whites, 1 at a time, beating well after each addition. Beat in vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Aufgeschlagener Belag Und Geschnittene Frische Erdbeeren, Optional
Weiße Zuckerglasur, Optional
(Keebler)
7
Lightly spoon 3 cups flour into dry measuring cups; level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Bratenfett Vom Truthahn
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
8
Combine 3 cups flour and next 4 ingredients (through salt), stirring with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®
(große Röhre)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
9
Add flour mixture and milk alternately to sugar mixture, beginning and ending with flour mixture; mix after each addition. Beat 2 minutes. Fold in chips. Spoon batter into prepared pan. Swirl batter using a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Bijol (kubanische Gewürzmischung)
Lorann Professional Kitchen®
Gelbe Und Grüne Lakritze
2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
10
Bake at 350 for 45 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Immediately pour glaze over cake. Cool cake in pan on a wire rack 30 minutes. Invert cake onto a serving plate; cool completely.
Zutaten, die Sie benötigen
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
11
Sprinkle with 2 tablespoons powdered sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
Bis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben Geschnitten