Hot Water Chocolate Cake

Hot Water Chocolate Cake
Hot Water Chocolate Cake requires approximately 35 minutes from start to finish. For 22 cents per serving, you get

Anweisungen

1
Preheat oven to 375 degrees F (190 degrees C). Grease and flour a 9x13 inch pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Allzweck-MehlAllzweck-Mehl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
BackofenBackofen
PfannePfanne
2
Mix together the sugar, flour, cocoa, baking powder, baking soda and salt. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
BackpulverBackpulver
KakaopulverKakaopulver
Allzweck-MehlAllzweck-Mehl
ZuckerZucker
SalzSalz
3
In a large saucepan bring butter and water to a boil.
Zutaten, die Sie benötigen
ButterButter
WasserWasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum BestreuenKoscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
4
Remove from heat. Stir in flour mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Allzweck-MehlAllzweck-Mehl
5
Pour in buttermilk, eggs and vanilla; mix thoroughly.
Zutaten, die Sie benötigen
ButtermilchButtermilch
VanilleVanille
EiEi
6
Pour cake batter into prepared 9x13 inch baking pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
BackformBackform
7
Bake in preheated oven for 25 minutes or until a toothpick inserted in center comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
ZahnstocherZahnstocher
BackofenBackofen
8
Remove cake from oven and frost immediately.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
BackofenBackofen
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in35 m.
Portion15
Gesundheits-Score1
Magazin