Chocolate-Peppermint Ice Cream Cake

Chocolate-Peppermint Ice Cream Cake
This recipe serves 12. One portion of this dish contains approximately 5g of protein, 29g of fat, and a total of 559 calories. It is perfect for Summer. Head to the store and pick up chocolate wafer cookies, corn syrup, butter, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.

Anweisungen

1
Melt butter with chocolate in heavy small saucepan over low heat. Finely grind cookies in processor.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
1 1/2 Tassen JIF® Extra Crunchy Erdnussbutter1 1/2 Tassen JIF® Extra Crunchy Erdnussbutter
6 Schweinerippchen Oder Lendenkoteletts Mit Knochen (je 225 G)6 Schweinerippchen Oder Lendenkoteletts Mit Knochen (je 225 G)
2
Add warm chocolate mixture; blend just until crumbs are moistened. Reserve 1 cup crumb mixture in small bowl. Press remaining crumb mixture onto sides, then bottom of 9-inch-diameter springform pan with 2 3/4-inch-high sides. Freeze.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
1
Bring cream and corn syrup to boil in heavy large saucepan.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (3 Unzen) Pekannusshälften1 Packung (3 Unzen) Pekannusshälften
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
2
Remove from heat.
3
Add chocolate; whisk until melted and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
4
Let stand until cool but still pourable, about 1 hour.
1
Working quickly, mix ice cream, 1 1/4 cups crushed candies, and extract in large bowl just until blended. Spoon half of ice cream into crust; spread evenly (place remaining ice cream mixture in bowl in freezer).
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Glas Kernlose HimbeerkonfitüreGlas Kernlose Himbeerkonfitüre
2
Sprinkle reserved 1 cup cookie crumbs over ice cream in pan; press gently.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (15-1/2 Unzen) Oreo-Kekse, Zerkleinert1 Packung (15-1/2 Unzen) Oreo-Kekse, Zerkleinert
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
3
Pour 1 cup chocolate glaze over ice cream in pan. Freeze 1 hour. Top with remaining ice cream; spread evenly. Freeze until firm, about 4 hours. Stir remaining glaze over low heat just until pourable but not warm.
Zutaten, die Sie benötigen
SchokoladenglasurSchokoladenglasur
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
4
Pour glaze over ice cream; spread evenly. Freeze overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
5
Run sharp knife between crust and pan sides to loosen cake. Release pan sides.
Zutaten, die Sie benötigen
Glas Kernlose HimbeerkonfitüreGlas Kernlose Himbeerkonfitüre
6
Transfer cake to platter.
7
Garnish cake with peppermint candies and serve.
Zutaten, die Sie benötigen
PfefferminzbonbonsPfefferminzbonbons

Empfohlener Wein: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Ice Cream on the menu? Try pairing with Cream Sherry, Moscato d'Asti, and Port. A common wine pairing rule is to make sure your wine is sweeter than your food. Delicate desserts go well with Moscato d'Asti, nutty desserts with cream sherry, and caramel or chocolate desserts pair well with port. One wine you could try is NV Johnson Estate Cream Sherry. It has 5 out of 5 stars and a bottle costs about 19 dollars.
NV Johnson Estate Creme Sherry
NV Johnson Estate Creme Sherry
Sehr aromatisch mit Noten von Haselnuss, Vanille und einem Hauch Eiche, gefolgt von süßen Rosinen und einem Hauch Hefe. Sauberen Abgang. Gut jetzt, aber diejenigen belohnen lassen es altern"". Ein beliebtes präprandiales Getränk. Betrachten Sie es mit Nüssen vor dem Abendessen als Aperitif oder nach dem Abendessen mit Dessert, insbesondere Pralinen und Desserts auf Fruchtbasis. Auch wunderbar an kalten Nachmittagen, serviert mit Biscotti zum Eintauchen in "italienischen Stil". "
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
AnlässeSommer
Magazin