Skinny Red Velvet Cupcakes might be just the dessert you are searching for. This recipe makes 26 servings with 102 calories, 2g of protein, and 3g of fat each. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. It can be enjoyed any time, but it is especially good for valentin day. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. Many people really liked this American dish. A mixture of egg, food coloring, sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.
Anweisungen
1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Line cupcake tins with liners. In a large mixing bowl, stir together flours, salt, cocoa, and baking powder. In another large bowl beat sugar, applesauce and butter. Beat in eggs and vanilla. In a separate bowl mix baking soda and vinegar.
Zutaten, die Sie benötigen
Über Puderzucker
Ahornaroma Nach Geschmack
Schuhschnur Lakritze
Weiße Zuckerglasur, Optional
1 Esslöffel Dijon- Oder Vollkornsenf
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Gelbe Und Grüne Lakritze
(Keebler)
(große Röhre)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Käse Für Tacos
3
Add half of the dry ingredients into the egg mixture, mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
(Keebler)
4
Add buttermilk, red food coloring and mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote Lebensmittelfarbe
Pflanzenöl (Menge Hängt Von Der Kochmethode Ab)
5
Add the remaining dry ingredients and fold in vinegar and baking soda.
Zutaten, die Sie benötigen
Über Puderzucker
1 Esslöffel Dijon- Oder Vollkornsenf
6
Pour in prepared cupcake liners 3/4 of the way.
Zutaten, die Sie benötigen
Schuhschnur Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Manchego-Käse, Ein Paar Handvoll
7
Bake 20-25 minutes or until a toothpick inserted comes out clean. Cool, then frost with low fat cream cheese frosting. Makes 26 cupcakes.Low Fat Cream Cheese Frosting8 oz 1/3 fat Philadelphia Cream Cheese1 cup powdered sugar1 tsp vanilla extract