Chocolate Layer Cake with Cheesecake Filling

Chocolate Layer Cake with Cheesecake Filling
Chocolate Layer Cake with Cheesecake Filling might be a good recipe to expand your main course repertoire. This recipe makes 10 servings with 1385 calories, 20g of protein, and 81g of fat each. This recipe covers 24% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up butter, water, cream, and a few other things to make it today. To use up the semi-sweet chocolate you could follow this main course with the BAKER'S ONE BOWL Semi-Sweet Chocolate Fudge as a dessert. From preparation to the plate, this recipe takes around 5 hours and 50 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 300 degrees F. Line a 9-inch round baking pan with aluminum foil, letting edges of foil extend over sides of pan. Lightly grease the foil. In large bowl, beat cream cheese at medium speed with an electric mixer until creamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Pakete Frischkäse, Zimmertemperatur, Plus 2 (8 Unzen) Pakete Schlagsahne FrischkäsePakete Frischkäse, Zimmertemperatur, Plus 2 (8 Unzen) Pakete Schlagsahne Frischkäse
2
Add sugar, beating until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
3
Add eggs, 1 at a time, beating well after each addition. Stir in sour cream and liqueur.
Zutaten, die Sie benötigen
Butterscotch-Chips Und Halbsüße Schokoladen-ChipsButterscotch-Chips Und Halbsüße Schokoladen-Chips
3/4 Tasse Orangenjoghurt3/4 Tasse Orangenjoghurt
2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
4
Pour batter into prepared pan.
5
Bake 45 minutes then turn the oven off and leave the cheesecake in oven with door closed for another hour.
6
Let the cheesecake cool completely in its pan on a wire rack then cover and chill for 4 hours. Using edges of foil as handles, remove cheesecake from pan and peel away foil.
1
Spread a layer of frosting on top of Chocolate Cake. Next, layer cheesecake and top with chocolate icing.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
1 Eistüte Aus Zucker1 Eistüte Aus Zucker
Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
2
Place second Chocolate Cake and ice with frosting on top and on the sides.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
1 Eistüte Aus Zucker1 Eistüte Aus Zucker
Gelatine Mit Erdbeergeschmack Der Marke Jell-OGelatine Mit Erdbeergeschmack Der Marke Jell-O
3
Sprinkle almonds on sides or top.
Zutaten, die Sie benötigen
( 23)( 23)
4
Preheat oven to 350 degrees F. Grease and flour two 9-inch round cake pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
5
In large bowl, combine cake mix, liqueur, water, oil and eggs. Beat at medium speed with an electric mixer until smooth. Divide batter evenly between the 2 prepared pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Zucker überzogene GummibonbonsMit Zucker überzogene Gummibonbons
3/4 Tasse Orangenjoghurt3/4 Tasse Orangenjoghurt
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
6
Bake 20 minutes, or until a wooden pick inserted in center comes out clean.
7
Let cool in pans 10 minutes. Turn out onto wire racks and let cool completely.
8
In a large bowl, beat butter at medium speed with an electric mixer until creamy.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
9
Add chocolate, beating until combined. Beat in almond liqueur and confectioners' sugar until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Bis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben GeschnittenBis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben Geschnitten
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
3/4 Tasse Orangenjoghurt3/4 Tasse Orangenjoghurt
( 23)( 23)
SchwierigkeitExperte
Fertig in5 hrs, 50 m.
Portion10
Gesundheits-Score11
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