Fudgy Chocolate Birthday Cake

Fudgy Chocolate Birthday Cake
You can never have too many dessert recipes, so give Fudgy Chocolate Birthday Cake a try. Watching your figure? This gluten free recipe has 1297 calories, 14g of protein, and 72g of fat per serving. This recipe covers 26% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 10. A mixture of butter, vegetable oil, cream, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Birthday. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.

Anweisungen

1
Position rack in center of oven and preheat to 177°. Butter three 8-inch-diameter nonstick cake pans with 1 1/2-inch-high sides.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Schweinerippchen Oder Lendenkoteletts Mit Knochen (je 225 G)6 Schweinerippchen Oder Lendenkoteletts Mit Knochen (je 225 G)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl
2
Place devil's food cake mix, 1 cup water, 1/3 cup vegetable oil, eggs, vanilla extract and 1/4 cup sour cream in large bowl. Using electric mixer, beat batter 2 minutes. Stir in 1 cup semisweet chocolate chips.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße SchokoladenstückchenHalbsüße Schokoladenstückchen
Unzen Muschelschalen Mit Frischen HimbeerenUnzen Muschelschalen Mit Frischen Himbeeren
6 Unzen Hochwertige Ungesüßte Schokolade, Grob Gehackt6 Unzen Hochwertige Ungesüßte Schokolade, Grob Gehackt
2 15-Unzen-Dosen Hominy, Abgetropft Und Ausgespült2 15-Unzen-Dosen Hominy, Abgetropft Und Ausgespült
Butterscotch-Chips Und Halbsüße Schokoladen-ChipsButterscotch-Chips Und Halbsüße Schokoladen-Chips
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Ungefähr 1,5 Unzen (43 Gramm) ZuckerUngefähr 1,5 Unzen (43 Gramm) Zucker
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
3
Divide batter among prepared pans (about 1 3/4 cups batter for each).
4
Bake until tester inserted into center of cake layers comes out clean, about 25 minutes. Cool cake layers in pans on racks 15 minutes. Run small sharp knife between pan sides and cake layers to loosen. Turn out onto racks; cool completely. Bring 1/2 cup raspberry jam and 3 tablespoons unsalted butter to simmer in heavy large saucepan over medium heat, stirring often.
Zutaten, die Sie benötigen
Ungesalzene ButterUngesalzene Butter
HimbeermarmeladeHimbeermarmelade
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum BestreuenKoscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)
5
Remove from heat.
6
Add remaining 3 cups semisweet chocolate chips and stir until melted.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße SchokoladenstückchenHalbsüße Schokoladenstückchen
7
Add remaining 3/4 cup sour cream and 2 cups powdered sugar. Using electric mixer, beat frosting in pan until smooth and thick, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Bis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben GeschnittenBis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben Geschnitten
Butterscotch-Chips Und Halbsüße Schokoladen-ChipsButterscotch-Chips Und Halbsüße Schokoladen-Chips
1 Eistüte Aus Zucker1 Eistüte Aus Zucker
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Ungefähr 1,5 Unzen (43 Gramm) ZuckerUngefähr 1,5 Unzen (43 Gramm) Zucker
1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)
8
Place 1 cake layer on platter.
9
Spread 3/4 cup frosting over. Top with second cake layer.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Eistüte Aus Zucker1 Eistüte Aus Zucker
2/3 Tasse Gehackte Geröstete Süße Rote Paprika2/3 Tasse Gehackte Geröstete Süße Rote Paprika
10
Spread 3/4 cup frosting over. Top with third cake layer. Chill cake until frosting sets slightly, about 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Eistüte Aus Zucker1 Eistüte Aus Zucker
2/3 Tasse Gehackte Geröstete Süße Rote Paprika2/3 Tasse Gehackte Geröstete Süße Rote Paprika
11
Spread remaining frosting in swirls over top and sides of cake. (Can be prepared 1 day ahead. Cover with cake dome and let stand at room temperature.)
Zutaten, die Sie benötigen
1 Eistüte Aus Zucker1 Eistüte Aus Zucker
2/3 Tasse Gehackte Geröstete Süße Rote Paprika2/3 Tasse Gehackte Geröstete Süße Rote Paprika
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score12
GerichteBeilage
AnlässeGeburtstag
Magazin