Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote is a vegetarian dessert. This recipe serves 12. One portion of this dish contains approximately 4g of protein, 6g of fat, and a total of 234 calories. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. 1 person found this recipe to be yummy and satisfying. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Winter. A mixture of sugar, eggs, golden raisins, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy.
Anweisungen
1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl
2
To prepare cake, coat an 8-inch round cake pan with cooking spray; line bottom of pan with parchment paper. Coat paper with cooking spray. Set aside.
Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)
3
Lightly spoon flour into dry measuring cups; level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Bratenfett Vom Truthahn
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
4
Combine flour and next 4 ingredients (through salt) in a large bowl, stirring well with a whisk. Make a well in center of mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®
1 Unze Bambussprossen, Geviertelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
5
Combine buttermilk, oil, eggs, and rind, stirring well with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
Pflanzenöl (Menge Hängt Von Der Kochmethode Ab)
2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
1 Schweineschulterbraten Ohne Knochen (2 Bis 2 1/2 Pfund), Geputzt Und In 2,5 Cm Große Würfel Geschnitten
4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
6
Add buttermilk mixture to flour mixture, stirring until moist.
Zutaten, die Sie benötigen
Pflanzenöl (Menge Hängt Von Der Kochmethode Ab)
Lorann Professional Kitchen®
7
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)
8
Bake at 350 for 40 minutes or until wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in the pan 10 minutes on a wire rack; remove from pan. Cool completely on wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl
1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)
9
To prepare compote, combine apple juice and raisins in a small saucepan over medium-high heat; bring to a boil. Reduce the heat, and cook until reduced to 2/3 cup (about 4 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
Ball® Oder Kerr® Pint Mit Deckel Und Bändern
Kompott
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
10
Add fresh cranberries to pan; cook 3 minutes or until cranberries pop.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfirsich, Geschält Und In Scheiben Geschnitten Oder 1 Tasse Gefrorene Ungesüßte Pfirsichscheiben
Steakgewürzmischung, Bevorzugte Marke Montreal Steak Seasoning Von McCormick
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)
11
Add pear to pan; cook 2 minutes or until pears are tender.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Teelöffel Gehackte Walnüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)
12
Remove from heat; stir in lemon juice.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Schalotte, Gerieben Oder Gehackt
13
Wine note: With a modestly sweet dessert like this, try a classic Madeira like Blandy's 5-Year-Old Verdelho ($21), which echoes the dried fruit with raisin and apricot flavors while adding its own touch of caramel sweetness.
Zutaten, die Sie benötigen
Trockenobst
(Hühnerbrühe Oder Gemüsebrühe Können Ersetzt Werden)
2 Cornish-Hühner (je Etwa 1 1/4 Pfund)
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
1 Zimtstange (1 1/2 Zoll)
14
Serve it slightly chilled to contrast the warm cake. And don't worry about finishing the bottle; Madeira lasts almost indefinitely, even after it's been opened. -Jeffery Lindenmuth