Gingerbread Squares might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains roughly 1g of protein, 3g of fat, and a total of 86 calories. This vegetarian recipe serves 25. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Christmas. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. A mixture of ground cinnamon, powdered sugar, egg, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.
Anweisungen
1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Lightly spoon flour into dry measuring cups; level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Bratenfett Vom Truthahn
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
3
Combine flour, ginger, cinnamon, and baking soda, stirring with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
Über Puderzucker
Kann Diät-Cremesoda
Dreifarbige Krautsalatmischung
Lorann Professional Kitchen®
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
4
Combine granulated sugar and next 4 ingredients (granulated sugar through egg) in a large bowl, stirring with a whisk. Stir in flour mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Lorann Professional Kitchen®
2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
5
Pour batter into a 9-inch square baking pan coated with cooking spray.