Toffee Chunk Cheesecake

Toffee Chunk Cheesecake
Toffee Chunk Cheesecake requires about 45 minutes from start to finish. This recipe serves 8. One portion of this dish contains around 17g of protein, 75g of fat, and a total of 1227 calories. This recipe covers 17% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up semisweet chocolate chips, flour, bars chocolate covered toffee, and a few other things to make it today. If you like this recipe, you might also like recipes such as Toffee Chunk Oat Cookies, Toffee Chunk Cookies, and Almond Toffee Chocolate Chunk Cookies.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). In a medium bowl, combine wafer crumbs with the melted margarine.
Zutaten, die Sie benötigen
¼ Gehäufte Tasse Mehl¼ Gehäufte Tasse Mehl
Schlagsahne Und Miniatur-Schokoladenküsse, OptionalSchlagsahne Und Miniatur-Schokoladenküsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl
2
Mix well. Press onto the bottom and half-way up the side of 9 inch springform pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Miniatur-Schokoladenküsse, OptionalSchlagsahne Und Miniatur-Schokoladenküsse, Optional
3
Bake for 10 minutes in preheated oven. Allow to cool.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl
4
Increase oven temperature to 400 degrees F (200 degrees C). In a saucepan over low heat, melt the caramels together with the chocolate chips and evaporated milk stir until smooth and pour into crust. Break candy bars into small pieces.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen (12 Unzen) Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)2 Tassen (12 Unzen) Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
6 Unzen Kokosraspeln6 Unzen Kokosraspeln
Glas Kernlose HimbeerkonfitüreGlas Kernlose Himbeerkonfitüre
8 Tassen Sugar Smacks Müsli8 Tassen Sugar Smacks Müsli
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum BestreuenKoscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl
5
Sprinkle over the caramel layer.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
6
Beat cream cheese until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Pakete Frischkäse, Zimmertemperatur, Plus 2 (8 Unzen) Pakete Schlagsahne FrischkäsePakete Frischkäse, Zimmertemperatur, Plus 2 (8 Unzen) Pakete Schlagsahne Frischkäse
7
Add sugar and flour; beat until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
8
Add eggs, then yolks, one at a time. Blend in heavy cream and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
ZitrushonigZitrushonig
Sorten Von PilzenSorten Von Pilzen
2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
9
Pour over caramel and toffee layers. Wrap outside of pan with foil.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
ToffeeToffee
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Esslöffel Himbeer-, Blaubeer- Oder Erdbeermarmelade4 Esslöffel Himbeer-, Blaubeer- Oder Erdbeermarmelade
1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)
10
Set in a large pan that has been filled with 1 inch of hot water.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)1/4 Tasse Rohe Cashewnüsse (optional)
11
Bake at 400 degrees F (200 degrees C) for 15 minutes; reduce oven to 225 degrees F (110 degrees C) and bake 1 hour.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl
12
Remove from water. Cool to room temperature, then chill overnight in the refrigerator. Top with 3 more
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
13
Heath Bar candy bars that have been chopped.
Zutaten, die Sie benötigen
Englischer Toffee-Schokoriegel, GehacktEnglischer Toffee-Schokoriegel, Gehackt
Heath BarHeath Bar
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score5
Magazin